Inkubator

Inkubatoren er et startup samfund for studenter på AAU. På Fibigerstræde 11, finder du et startup samfund og arbejdsstationer, hvor entreprenørerne har et sted at arbejde på deres startups og hvor vejledning altid er lige rundt om hjørnet. Det er ikke kun et mødested og et sted hvor elever med en entreprenør i maven kan komme, men et fokuspunkt for iværksætteri aktiviteter på AAU.

Lær mere!

Innovativ Vækst

Væksthus Nordjylland ”Innovativ Vækst for Nordjyske Vækst- og Vidensiværksættere”. Ordningen sætter rammerne for et 26-ugers intensivt læringsprogram, hvor du arbejder detaljeret med udvikling af din forretningsidé, modtager sparring fra professionelle fagfolk og udvikler kompetencer inden for virksomhedsopstart.

Learn more!

Vil du gerne joine et team? Klik her!

Entrepreneurial Talent Workshops imageEntrepreneurial talent workshops

Hver måned åbner vi dørene op for at du kan udvide dit perspektiv omkring entreprenørskab, hvad end det er et nyttigt værktøj eller anderledes mindset omkring dine projekter. 

Vores workshops er gratis for alle og består af en række forskellige emner, som kan gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet og i stand til at påføre entreprenant viden på din fagfaglighed.

Hver workshop tager 2-3 timer og fokuserer på case-arbejde, hvor en facilitator vil guide dig gennem emnet.

Læs mere om Entrepreneurial Talent her!

Erasmus for young entrepreneurs

Erasmus for Young Entrepreneurs er din chance for at lære alle de evner det kræver for at blive en succesfuld iværksætter.

Gennem udvekslingsprogrammet, vil du have mulighed for arbejde side om side med erfarne iværksættere i et andet land i den Europæiske Union, og derved lære gennem deres erfaringer og styrker dine evner som iværksætter.

Lær mere om Erasmus for Young Entrepreneurs her!

SEA ved København

Interesseret i iværksætteri og innovation på AAU København? Kontakt Jacob - jalu@adm.aau.dk

Støtte til iværksætteri på Aalborg Universitet (SEA) har været hjemmebase for iværksætteri på AAU siden 2003. Nu kommer vi endelig til København.

Læs mere here

 

Bliv en SEA mentor

Kunne du tænke dig at være sparringspartner for en ny iværksættervirksomhed? Kunne du tænke dig at være en del af vores læringsmiljø og indgå i et innovativt fællesskab? Så er det måske noget for dig at blive mentor og gøre en forskel for en af vores startups i AAUs Inkubator.

Vi matcher vores mentorer med vores startup-teams, så man bliver mentor for en gruppe. Et typisk mentorforløb er på 6 måneder, med ca. ét møde pr. måned, men kan indrettes efter de deltagende parters ønske.

Læs mere om hvordan du bliver en SEA mentor her.

Naviger SEA