RASMUS HALD VINDELØV OG MADS PRAHL JØRGENSEN

Studie:

Industriel Design

Virksomhed:

HeatGrip, som laver varme håndtag til eksempelvis et gevær.

Rasmus og Mads siger om programmet:

”Det er utroligt hvor organiseret man kan blive på 1 måned. Igennem Industriel Design har vi lært værktøjer og metoder. Igennem vores start-up har vi fået et perspektiv på, hvordan, det vi har lært, kan bruges i virkeligheden”.

STINE CHRISTENSEN

Studie:

Service System Design

VIRKSOMHED: 

Co-host, som hjælper sommerhusejere med at administrere udlejningen af deres sommerhuse gennem AirBnB.

Stine siger om programmet: 

“At kunne gå fuldtid med Co-host, har givet mig muligheden for at tage det til næste niveau og gøre mine ideer og tanker gennem mit studie til en realitet. Jeg har kunne prøve service design metoder af og udviklet mit koncept i en ny og forbedret retning med mine kunder i fokus”.

Emil Willemoes

Studie:

Oplevelsesdesign

Arbejder på:

Et koncept omkring professionelle ”mødeværter” som konsulenter på konfliktfyldte møder. 

Yoan siger om programmet:

”Som flereårig iværksætter og nu praktikant i egen virksomhed bliver jeg ved med at opleve, hvordan ens planer sjældent overlever mødet med virkeligheden. Det føles ofte som om jeg er Sisyfos, men hver gang ser tilbage, så har jeg lært noget nyt. Det får mig til at tro, at man skal være nysgerrig på at udvikle sig konstant som iværksætter, samt finde noget der kan blive ved at motiverer dig selv når sten ruller ned af bjerget. For mig handler det om, at hvis noget er vigtig nok, så skal du gøre det, lige meget om alle odds er imod dig.”

Yoan Stoyanov

Studie:

Entrepreneurial Engineering

Arbejder på:

IVY.

Yoan siger om programmet:

”Jeg valgte at arbejde på min egen startup i min praktik. Dette gav god mening for mig, da jeg studerer entrepreneurship og dette gav mig muligheden for i praksis at afprøve den teoretiske viden, som jeg har tilegnet mig i løbet af det sidste år, og forstå den bedre. Derudover har denne praktik givet mig mulighed for at bringe min egen business idé væk fra konceptstadiet og tættere på realisering på en række punkter.”

KRESTEN MØLLER JØRGENSEN

Studie:

Oplevelsesdesign

Arbejder på:

En app som gør det lettere for turister at navigere i forskellige tilbud.

Kresten siger om programmet:

”Jeg er glad for de tværfaglig input, jeg kan få ved at være sammen med andre startups. Når jeg støder på noget, jeg ikke selv kan svare på eller løse, så er kan det være hjælp at hente fra de andre”.

Hvem kan deltage?

Vil du vide mere om dine muligheder for praktik i en startup, så kontakt Jesper Vestergaard på jv@adm.aau.dk.