Ønsker du at blive en entreprenør?

Som en håbefuld iværksætter har du chancen for at blive hos en erfaren iværksætter i et andet land.

Du kan lære alle aspekter af at drive en virksomhed og lære om nye markeder - og udvikle din virksomhed i en sikker zone med en mentor ved din side i 1-6 måneder. Du kan rejse til alle europæiske destinationer såvel som Singapore, Israel og USA.

RASMUS BACH TOG TIL ITALIEN

Eget firma: Smedegaard Consulting

Værtsentreprenør: META Group Srl,

Opholdets varighed: september 2016 - februar 2017

HVAD VAR DIN MOTIVATION OG DINE MÅL FOR DELTAGELSE I ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS?

”Jeg ønskede at udvikle min fremtidige forretning samtidig med, at jeg fik førstehåndserfaringer i arbejdet med en professionel, erfaren iværksætter, som ledte en konsulentvirksomhed i et multikulturelt miljø. Jeg tænker, at jeg meget sandsynligt vil kunne komme til at stå overfor lignende udfordringer, som dem min vært havde, med min egen virksomhed ”

HVAD FIK DU UD AF DIN DELTAGELSE I ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS?

”Jeg har arbejdet med en lang række forskellige opgaver under mit ophold. Både direkte arbejdsopgaver, forretningsudviklingsopgaver til META-gruppen og forretningsudviklingsopgaver til min egen virksomhed. Udførelsen af ​​de opgaver, jeg udførte under mit ophold, har givet mig en masse viden og erfaring, som er værdifuld for min egen forretningsmæssige indsats. I relation til udviklingen af ​​mit eget forretningsforslag har jeg arbejdet med oprettelse og etablering af Smedegaard Consulting, et konsulentfirma med vægt på kvalitet og tilpasbarhed. Jeg blev mentoreret og støttet af min værtsentreprenør men også af flere kolleger i META Group i forhold til udviklingen af ​ mit eget forretningsforslag. Der var folk inde over områder fra kundesegmentering til den konkrete oprettelse af websteder. I sidste ende kom jeg langt nok til at starte mit eget firma!”

 

MELINA DAHL TOG TIL ISLAND

Eget firma: IslaenderDyrlægen

Værtsentreprenør: Veterinær Hildur Edda Thorarinsdottir

Opholdets varighed: juni 2016 - december 2016

HVAD VAR DIN MOTIVATION OG DINE MÅL FOR DELTAGELSE I ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS?

”Jeg ønskede at deltage i programmet, fordi jeg altid har stræbt efter at køre min egen veterinærpraksis med særlig fokus på islandske heste. Mine ambitioner for programmet var, at det skulle give mig erfaring i Island, forbedre min viden og mine færdigheder samt forberede mig på at starte mit eget firma.

For mig var det vigtigt at lære af en oplevelsesveterinær, der ved, hvordan man skulle behandle islandske heste, og her var Island det bedste sted. ”

 HVAD FIK DU UD AF DIN DELTAGELSE I ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS?

”Målet med programmet var at lære, hvordan man kører en veterinærpraksis og et veterinærarbejde. Jeg opnåede at få meget viden om at drive en virksomhed , men lærte også, at det var meget sværere at have din egen virksomhed end forventet.

Siden min deltagelse i programmet har jeg startet min egen virksomhed, kaldet www.islaenderdyrlaegen.dk. Den viden, jeg fik under mit ophold, har bestemt hjulpet mig med at få en god  start med min egen virksomhed. Programmet Erasmus for Young Entrepreneurs var tilmed en stor oplevelse for mig, og jeg kan kun anbefale deltagelse for andre, som gerne vil starte deres egen forretning, hvis andre unge iværksættere vil starte deres egne. ”

SIMON LAURSEN TOG TIL SPANIEN

Eget firma: Homebrew Interactive

Værtsentreprenør: Polygonal Mind

Opholdets varighed: august 2019 - september 2019

HVAD VAR DIN MOTIVATION OG DINE MÅL FOR DELTAGELSE I ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS?

”Målet med opholdet var, at jeg lærte om det indre arbejde i et spilstudie, så jeg kunne anvende denne praksis på mit eget firma.”

HVAD FIK DU UD AF DIN DELTAGELSE I ERASMUS TIL UNGTJENESTEPROGRAM?

”Generelt lærte jeg, hvordan man strukturerer et spiludviklingsprojekt, så det kan omdannes til en rentabel virksomhed. Dette førte til sidst til, at mit hold hjemme lavede en omstrukturering af vores nuværende projekt. Generelt føler jeg, at den viden jeg fik under mit ophold i Zaragoza kan hjælpe vores firma til at blive stærkere fremadrettet. Hvad angår forretningsstyringssiden af ​​tingene, lærte jeg meget om, hvor jeg bedst kan bruge virksomhedens midler, og hvor jeg måske er nødt til at bruge min egen tid i stedet; eksempelvis i forhold til behandling af legaliteter, regnskabsføring eller kontraktudvikling.”

 

Om programmet

Erasmus for unge iværksættere hjælper dig som en håbefuld iværksætter med de nødvendige færdigheder til at starte og / eller med succes drive en lille virksomhed i Europa. Du får chancen for at samle og udveksle viden og forretningsidéer med en erfaren iværksætter, som du vil bo sammen med i en periode på 1 til 6 måneder.

Det er virkelig et win-win-samarbejde, hvor du også kan opdage nye europæiske markeder eller forretningspartnere, forskellige måder at gøre forretninger på.

På længere sigt vil du drage fordel af brede netværksmuligheder og muligvis beslutte at fortsætte dit samarbejde, muligvis som langsigtede forretningspartnere (f.eks. Joint ventures, underentreprenøraktiviteter, forhold mellem entreprenør og leverandør osv.).