AAU Startup Program

Om os

AAU INKUBATOR

AAU Startup Program giver dig adgang til AAU Inkubator, hvor du kan finde andre startups, og i det hele taget blive en del af et miljø bestående af folk der enten selv er ved at bygge en virksomhed eller folk som gerne vil hjælpe dig med at bygge en virksomhed. Læs mere her.

 

FORRETNINGSUDVIKLERE

Når du er del af AAU Startup Program vil du blive tildelt en forretningsudvikler, som vil hjælpe dig gennem processen. De fleste af forretningsudviklerne er selv iværksættere og alle har store erfaringer med at hjælpe andre iværksættere.
Mød vores forretningsudviklere her.
 

 

Hvad vi kan tilbyde

Networking

Netværk og adgang til ressourcer kan være den store forskel for en iværksætter.  Programmet er både et netværk i sig selv, men det er også et sted, hvor du lærer at ”networke”.
 

 

Mentorerne

En mentor kan gøre en stor forskel. En mentor kan eksempelvis være meget erfaren inden for den samme branche som dig, eller have stort kendskab til kunder, forretning og meget mere. Du skal dog gøre dig fortjent til en mentor. Så søg ind i AAU Startup Program og tag en snak med en af vores forretningsudviklere for at finde ud af mere.

Klik her for at læse mere omkring SEA's mentorer.