BOOST DINE KARRIERMULIGHEDER MED ENTREPRENØRSKAB 

Hos SEA hjælper vi både studerende med business idéer for at give dem det bedst mulige udgangspunkt til at gøre idéerne til virkelighed, men vi tilbyder også fede entreprenørskabs- og karriereaktiviteter til alle studerende. Særligt har vi fokus på at parre studerende, som ønsker at bruge sine kompetencer i en virkelighedsnær kontekst med vores mange startups. Dette kan både være i form af et samarbejde om projektskrivning, en praktikperiode eller som teammedlem i en startup. 

 

Du kan få mulighed for at udfordre dig selv, afprøve dine kompetencer, samle relevante erhvervserfaringer, få indsigt i iværksætteri, opgradere dit CV og gøre dig selv unik for en potentiel arbejdsgiver. Lyder det interessant og har du lyst til at booste dine karrieremuligheder? Så er disse arrangementer lige noget for dig! 

HVORDAN HAR ANDRE BOOSTET SINE KARRIEREMULIGHEDER?

I portrætterne herunder kan du læse om teams, startups og studerende, der allerede har deltaget i flere af de programmer og arrangementer, vi udbyder. De fortæller blandt andet om den uventede vej til iværksætteri, hvordan du gennem etablering af en startup kan forbedre og udvikle dine kompetencer, og hvordan du kan føre projekter, viden og forskning fra studietiden videre ud i erhvervslivet.

Container Village

Anders blev involveret i et allerede eksisterende koncept omhandlende brugte shipping containere, som han senere har videreudviklet sammen med Thomas og Tobias. Teamet deltog i forløbet ved Innovativ Vækst, hvilket de beskriver som et intensivt og dynamisk miljø, der gav dem tiden til at udvikle og etablere deres virksomed; Container Village – læs mere ved at klikke her.

REDO Neurosystems

Konceptet bag REDO Neurosystems udspringer fra flere års forsk-ning i smerte på Aalbrog Universitet. Teamet blev på mange måder til ved et tilfælde, men har sammen deltaget i Innovativ Vækst og videreudviklet viden og forskning i et forretningsorienteret perspek-tiv. Læs mere om hvordan teamet sammen har banet vejen for forskning ud i erhvervslivet ved at klikke her.

Ivan og Lasse

Ivan og Lasse er to af vores forretningsudviklere, som du vil møde på Startup Programmet. De er erfarne iværksættere og forretningsudviklere, der befinder sig bedst i rollen som vejledere. De står klar med gode råd og inspiration, der kan hjælpe de studerende videre med deres ideer og tanker indenfor iværksætteri. Læs hvordan Ivan og Lasse kan hjælpe dig ved at klikke her.

HOP

Teamet bag HOP havde ikke alle ambitioner om at blive iværksæt-tere. De blev dog så motiverede af ideen om at forbedre trivslen for folkeskoleelever, at de alligevel begyndte at udvikle deres egen virk-somhed; HOP. Teamet har sammen gennemgået en personlig ud-vikling fra studerende til selvstændige, hvor arrangementerne og programmerne ved SEA har været en trofast støtte. Du kan læse, hvordan de fik modet til at springe ud som iværksættere ved at klikke her.

Storm Design Studio

Teamet bag Storm Design Studio fik ideen til deres koncept under deres bachelorprojekt på Industriel Design. De er nu på deres 9. se-mester og deltager i forløbet Startup i Praksis, hvor de er i praktik i egen virksomhed. Er du nysgerrig på, hvordan et praktikforløb i egen virksomhed, kan forbedre dine kompetencer og muligheder på læn-gere sigt, så klik her.

Lyras

Rasmus Mortensen, co-founder af Lyras, deltog i Startup Programmet, hvor han videreudviklede en opfindelse med udspring fra sit speciale på miljøteknologi på AAU. Dengang var han ikke sikker på, hvorvidt opfindelsen kunne realiseres, og nu står han overfor lancering i Asien – hvilket du kan læse mere om her.

STARTUP DATING

Sammen med UCN afholder SEA to gange årligt Startup Dating, som har fokus på at matche startups og studerende. Her kan et match både være projektsamarbejde, frivilligt arbejde, studiejobs eller som co-founder.


Læs mere om disse arrangementer her.

SCANDINAVIAN GROWTH CREATORS

Har du lyst til at arbejde tværfagligt med studerende fra andre studieretninger om at løse udfordringer for startups? Du får mulighed for at bruge din egen fagfaglighed, arbejde på tværs og gennem dette hjælpe en startup med at vokse. Programmet strækker sig over 2,5 måned og inkluderer 7 workshops. 


Læs mere om Scandinavian Growth Creators her.

STARTUP I PRAKSIS

Dette program fokuserer på at hjælpe studerende, som gerne vil have et praktikforløb i en af AAUs mange spændende startups. Som praktikant i en AAU startup får lov at sidde med startup teamet i Inkubatormiljøet, man får sparring hos vores forretningsudviklere og bliver i det hele taget en del af et pulserende miljø omkring i og omkring AAUs inkubator. Vores forretningsudviklere vil sikre sig at startuppen er klædt på til at modtage praktikanter og lave et godt forløb for dem. Som praktikant i en helt ny startup får man masser af ansvar, og samtidig får man mulighed for at gøre en kæmpestor forskel. 

Læs mere om mulighederne her.