SEA for studerende

Studerende ved AAU kommer konstant på gode ideer som kan forbedre livet for mange mennesker rundt i verdenen. Men, det er ikke alle som har de nødvendige skills og selvtilliden til at komme i gang med en startup.

SEA hjælper studerende med at komme i gang med deres startup projekter ved at tilbyde entreprenørskabsdannende programmer og kurser. Vi gør det muligt for studerende at gribe deres muligheder, ved at give dem grundstenene i forretningsudvikling og value managenemt i deres valgte industri. 

AAU Startup Program imageStart-up program

AAU Startup programmet har til formål at hjælpe studerende på med at gøre deres ide til en levedygtig forretning.

Programmet er delt op i tre efter hvilket stadie startup ideen er i. Eleven vil blive vejledt i valideringen af koncept, sammensætning af et team, udvikling af produkt og lancering på marked.

Programmet er for elever på alle semestre, uddannelser og mindset.. 

Læs mere om AAU StartUp Programmet her!

praktik i egen startup

Har du gennem din faglighed udviklet en spændende forretningsidé og er du interesseret i at kunne arbejde fuld tid på din idé. Eller er du bare nysgerrig på, hvordan det er at være iværksætter og gerne vil være en del af det dynamiske der kendetegner iværksættermiljøet. Så kan du tage et projektorienteret forløb (praktik) i din egen eller en af AAU’s mange startups Gennem begge forløb for du mulighed for at kombinere din faglige viden med forretningsskabelse, samt udviklingen af et entreprenørielt mindset.

Læs mere om Praktik i egen startup her!

Vil du gerne joine et team? Klik her!

Inkubator

Inkubatoren er et startup samfund for studenter på AAU. På Fibigerstræde 11, finder du et startup samfund og arbejdsstationer, hvor entreprenørerne har et sted at arbejde på deres startups og hvor vejledning altid er lige rundt om hjørnet. Det er ikke kun et mødested og et sted hvor elever med en entreprenør i maven kan komme, men et fokuspunkt for iværksætteri aktiviteter på AAU.

Lær mere!

AAU game hub

Vil du gerne lære mere om at udvikle spil? Vil du møde andre med samme interesse for spil? Drømmer du om en dag at få din egen spilvirksomhed - eller at arbejde i en?

AAU Game Hubs formål er at skabe netværk og inspirere og dygtiggøre spilinteresserede studerende gennem workshops, sociale events og vejledning til spilstartups.

Hvis du har en ide, eller gerne vil vide mere om, hvordan du kan forberede dig selv på en karriere inden for spiludvikling, så er du kommet til det rette sted.

Læs mere om AAU Game Hub her

Erasmus for young entrepreneurs

Erasmus for Young Entrepreneurs er din chance for at lære alle de evner det kræver for at blive en succesfuld iværksætter.

Gennem udvekslingsprogrammet, vil du have mulighed for arbejde side om side med erfarne iværksættere i et andet land i den Europæiske Union, og derved lære gennem deres erfaringer og styrker dine evner som iværksætter.

Lær mere om Erasmus for Young Entrepreneurs her!

Kurser i Entreprenørskab

AAU tilbyder er bred vifte af iværksætter kurser og programmer. Vi har skrevet et par eksempler på de bredt tilgængelige kurser. Disse kurser vil forbedre dine evner som iværksætter  til at arbejde med spændende projekter af dit eget valg.

 - New Venture Creation

 - Entrepreneurial Engineering

 

NB! Disse kurser er curriculære og ikke den del af SEA.

SEA Mentor

Vi tilbyder muligheden for at komme i betragtning til at få en af disse mentorer, men det kræver, at man er del af en startup. Vi matcher nemlig vores mentorer med startup teams, hvilket også betyder, at vores mentorer er mentorer for grupper.

I kan læse mere om hvordan kan får en mentor og hvilke mentorer vi har i vores mentorkorps, ved at følge linket nedenfor.

Læs mere om SEA mentorer her.

Scandinavian Growth CreatorsScandinavian Growth Creators

Scandinavian Growth Creators er en unik mulighed for at få dine kompetencer i spil i en tværfaglig kontekst og gøre en konkret forskel. I programmet arbejder du på tæt hold med en AAU-startup og får mulighed for at være en del af deres udvikling.

Læs mere om Scandinavian Growth Creators.

BOOST DINE KARRIEREMULIGHEDER MED ENTREPRENØRSKAB

Hos SEA har vi en række tilbud, som er for dig som studerende, hvis du er interesseret i entreprenørskab og iværksætteri, men hellere vil samarbejde med en allerede eksisterende startup end selv at starte en virksomhed op. Mulighederne for at bringe dine kompetencer i spil en praktik, et casesamarbejde eller andet er mange.

Læs mere her

Naviger SEA