Om SEA

Siden 2003, har SEA forenet mennesker fra en lang række discipliner, gennem deres passion og interesse for forretningsudvikling og entreprenørskab.

Vores mission er at sammenbringe AAU studerende, researchers og alumner i både solo og team-baseret entreprenørskab, gennem uddannelse, træning og ledelse, med det eksplicitte mål at booste innovation, kreativitet og startup aktiviteter gennem hele AAU.

Hvert semester tilbyder vi uddannelsesmuligheder gennem gæsteforelæsninger, workshops og forskellige programmer, sammensat for at udvikle de studerendes startup skills og kompetencer. Udover konsultering, afholder SEA også en bred vifte af netværks og karriere events. 

SEA ved Aalborg Universitet har været fundamentet for entreprenørskab siden 2003. Vores mission er at støtte, facilitere og motivere startups, med målet at fremme de studerendes viden, startup skills og øge deres potentiale som kommende succesfulde entreprenører. SEA har en central rolle i AAUs strategi, for at bringe mere viden til verden. SEAs programmer og kurser er tilrettelagt således, at der er noget for alle uanset akademisk niveau og og viden om entreprenørskab. Vi arbejder hårdt for at hjælpe vores startup talenter med at komme så langt som muligt med deres idé. 

KULTURSKABELSE

I samarbejde med AAUs forskellige afdelinger og regionale forretningspartnere, afslører vi entreprenørskab som en attraktiv karriere. Gennem kontorudvikling, inspirerende events og startup pitches fra lokale startup hold, er vi stærkt til stede på de mange studier på AAU.

UDVIKLING GENNEM UDDANNELSE

Dette er for dig som er researcher, instruktør eller del af AAUs study board med særlig interesse i at fremme entreprenørskab ved dit eget studie eller rundt på universitetet. I tæt samarbejde med dig, hjælper vi med at udvikle valgfag, kurser og studieprogrammer med fokus på entreprenørskab, både lokalt og på tværs af discipliner. 

WORKSHOPS

Hvis du er interesseret i innovation og entreprenørskab og gerne vil lære mere, tilbyder vi gratis workshops i eftermiddagstimerne. Her er det muligt for både studerende og ansatte at tilegne sig skills i idéudvikling, idévalidering, forretningsudvikling, pitching, samt projektstyring. Her møder du også andre med lignende interesser i innovation og entreprenørskab.

START-UP VEJLEDNING OG ACCELLERATION

Hvis du har en idé til en startup, har vi altid døren åben. Vi tilbyder vejledning af startups og hjælper de studerende med at forvandle deres projekter til virksomheder.  Hvis du er klar til at tage din idé til det næste niveau, tilbyder vi accelerationsprogrammer, hvor du får adgang til god vejledning, hjælp til at bygge dit hold, en arbejdsplads i vores inkubator, professionelle rådgivere og startup mentorer, samt forretningspartnere uden for AAU. Vi hjælper desuden med soft funding.

Hvad vi kan tilbyde

Networking

Netværk og adgang til ressourcer kan være den store forskel for en iværksætter.  Programmet er både et netværk i sig selv, men det er også et sted, hvor du lærer at ”networke”.
 

 

Mentorerne

En mentor kan gøre en stor forskel. En mentor kan eksempelvis være meget erfaren inden for den samme branche som dig, eller have stort kendskab til kunder, forretning og meget mere. Du skal dog gøre dig fortjent til en mentor. Så søg ind i AAU Startup Program og tag en snak med en af vores forretningsudviklere for at finde ud af mere.

Klik her for at læse mere omkring SEA's mentorer.

Naviger SEA
Mere